Want your
own Fotopage?






 
Zaiton's FotoPage

By: zaiton yatim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Jun-2008 16:52 Email | Share | Bookmark
SELAMAT HARI BAPA......

SELAMAT HARI BAPA PADA SEMUA BAPA2 DI FP....

Hi all...I'm back. Sorry kerana lambat membalas komen2....Banyak perkara yg berlaku
di sepanjang 2, 3 minggu yg lepas...bercuti dan juga suka dan duka dalam menempuh
kehidupan seharian.......

Di antara cabaran yang paling ketara ialah kenaikan harga minyak dan juga kenaikan
harga barang makanan yg asas seperti beras, ayam, ikan dan lain2....senang cakap,
serba serbi nya naik! So budget kena lah adjust.....benda2 luxury kena cut beb!
Mungkin pada u all yg double income dan tak ada anak yg bersekolah tak terasa sangat
tapi yg single income....'Menteri Kewangan Kedua' macam akak dan kawan2 yg sekapal
kena lah berjimat cermat!

Yang sedih nya dalam kita yang masih mampu berbelanja ada insan2 yg perlu mengikat
perut demi sesuap nasi.....sama2 lah kita renungkan....

Semoga Allah memberkati dan murahkan rezeki kita....

Inilah gambar2 yg sempat akak ambil di sepanjang masa percutian.....enjoysss.....





Pantai Port Dickson....my son, Amir




Amir and sis
















menghadiri workshop NIKON di Kuala Lumpur Golf Club



shooting session....berebut2...



ini lah yang sempat akak tembak!....sexy seksa wooo......







rupanya bukan nye senang jadi paparazzi ni...berebut2...tak rela den....!




bercuti di Fraser's Hill, Silverpark Apartment.




Shazhan Inn




the coffee house





Allan's Water.....tasik dengan pemandangan yang indah




foto ada reflection sebab lupa nak turunkan cermin tingkap....




sayup mata memandang.......Banjaran Titiwangsa......







bunga yg cantik....tak tau nama apa....special utk tetamu2 di entry akak kali ni...


anyway akak tak recommend u all bercuti di Fraser Hill, boleh cakap semua tempat sedang under renovation atau construction.....padang golf pun under renovation! takleh nak buat apa2....agak nya setahun lagi pun belum tentu boleh siap....



Last but not least akak ingin ucapkan berbanyak2 terima kasih pada u all yg tag akak...
walaupun belum sempat nak buat akan ku usahakan jua......appreciate it.....diatas
ingatan itu...

Hingga di lain entry.....salam....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net